menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Zuid-Holland weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

mediators Zuid-Holland

Een kundige Mediator uit Zuid-Holland helpt u graag verder.

Mediators Zuid-Holland: de werkwijze

Een mediator is een onafhankelijke bemiddelaar die helpt partijen in een conflictsituatie om daar samen weer uit te komen en te zoeken naar een, voor beide partijen, aanvaardbare oplossing. Een mediator kiest geen partij en zal nooit een oordeel vellen, zoals bijvoorbeeld een advocaat doet of een rechter. Een mediator luistert naar beide partijen en probeert de knelpunten boven tafel te krijgen. Het uiteindelijk doel is, dat beide partijen zélf tot een overeenkomst komen die voor allebei de partijen acceptabel is. Later kan deze overeenkomst worden vastgelegd in een wettig document. Zo wordt voorkomen dat er later eventueel weer een conflict ontstaat.

Conflictsituaties van zakelijke of bijvoorbeeld relationele aard, een mediator uit Zuid-Holland biedt adviezen.

Conflicten komen veel vaker voor dan u zult denken. Er kan geen oplossing worden gevonden voor de geschillen die men heeft. Er wordt niet meer naar elkaar geluisterd en uiteindelijk wordt de relatie veel slechter. Meningen verharden. U kunt in zulke situaties natuurlijk een advocaat in de arm nemen, maar dat is vaak niet nodig.

Bemiddeling bij conflicten zoals mediation ook wel wordt genoemd, wordt sinds de jaren tachtig vaker ingezet en is sindsdien alleen maar in populariteit aan het toenemen. Vaak wordt mediation vandaag de dag gebruikt als de eerste stap naar de oplossing van een conflict.

Een mediator uit Zuid-Holland kan bijvoorbeeld worden ingeschakeld voor:

  • familieconflicten, echtscheiding, erfenissen enz
  • conflicten tussen buren
  • geschillen tussen werkgevers en werknemers
  • conflicten tussen leverancier en afnemer
  • andere geschillen die in de zakelijke sfeer vallen
  • geschillen tussen de overheid en burgers
26.565
Klanten geholpen met mediators vergelijken
185.435
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Zuid-Holland

Heeft u een zakelijke mediator uit Zuid-Holland nodig?

Een ondernemer loopt altijd het risico op juridische geschillen. U kunt misschien niet meer door één deur met een businesspartner? U heeft een geschil met een leverancier of een klant, of er is een conflict op de werkvloer ontstaan, waarbij u een probleem met een personeelslid heeft.

De stap naar de rechtbank is natuurlijk snel gezet, maar hoe zeker bent u dat dat de juiste stap is? Een stap naar de rechter zal vaak dan ook betekenen dat uw relatie met die klant definitief verloren is. Vooral als dit een goede klant is die u eigenlijk niet wilt missen, dan is de gang naar de rechtbank misschien toch een iets te grote stap. En hoe hoog het conflict met uw werknemer ook is opgelopen, een medewerker kan het u nog flink lastig maken.

Alhoewel het misschien niet altijd zo lijkt, zijn er voor vrijwel alle conflictsituaties wel oplossingen te verzinnen. Het probleem is vaak dat het conflict te hoog is opgelopen en beide partijen te eigenwijs zijn om nog enige toegeving te doen. Een oplossing in een conflictsituatie is wenselijk, maar de stap naar de rechtbank vindt u een te grote stap? Denk dan eens aan de inzet van een mediator.

Bent u verwikkeld in een juridisch conflict, en ziet u de gang naar de rechter als een te grote stap? Dan kunt u een mediator inschakelen. Bent u werkzaam in Zuid-Holland of in buurt daarvan, dan bent u hier aan het juiste adres. Op het moment dat u uw gegevens hier invult ontvangt u gauw prijsopgaven binnen van verschillende mediators in Zuid-Holland.

mac
mac
img

Ik ben Timmy Meulman, regiomanager in Zuid-Holland. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een mediator uit Zuid-Holland.

Zoeken naar bekwame bemiddelaars uit Zuid-Holland?

Met mediation hoeft u niet naar de rechtbank te gaan. Hoewel het misschien lijkt alsof u gelijk heeft en wellicht de zaak voor de rechter ook wel wint, zullen beide partijen het slachtoffer zijn. In geval van een rechtszaak zal de relatie tussen betrokken partijen behoorlijke schade oplopen en heel moeilijk te herstellen zijn. Op zakelijk gebied kan dit grote gevolgen hebben, zowel financieel als uw goede naam die in een negatief daglicht komt te staan.

In geval van gerechtelijke uitspraak is de verliezer ook nog eens een dubbele verliezer, want deze partij wordt ook veroordeeld voor het betalen van alle kosten met betrekking tot het proces. De kosten van een mediator uit Zuid-Holland worden altijd betaald door allebei partijen. Het is dus belangrijk dat allebei de partijen er het beste van maken. Als allebei de partijen tot een oplossing komen, dan is dit vooral aan henzelf te danken en omdat de mediator als onafhankelijke derde partij erbij heeft gezeten.

Welk conflict u ook heeft, er is altijd een kans om dit met mediation op te lossen. Bent u op zoek naar een mediator in Zuid-Holland? Laat hier verschillende prijsopgaven naar u sturen van verschillende professionele mediators uit Zuid-Holland en uw conflict behoort misschien spoedig al tot het verleden.

Snel vrijblijvende offertes aanvragen

Recensies

Dit is wat tevreden Mediator matches over Professionals Zuid-Holland te zeggen hebben!

img

Jos Gaalman

Ik ben perfect geassisteerd door Professionals Zuid-Holland. Door de super snelle assistentie heb ik direct een Mediator gecontacteerd die mij met mijn probleem kon helpen. In zee gaan met Professionals Zuid-Holland zorgt ervoor dat er vrijwel meteen een gevoel van rust ontstaat.

img

Annemieke van Driessen

Na al met meerdere mediators contact te hebben gehad dacht ik, ik geef Professionals Zuid-Holland eens een kans. Dat had ik eerder moeten doen, ik kreeg vrijwel meteen een uitgebreid overzicht van meerdere professionals en het maakte het eenvoudig om een partij te vinden die bij mij past.

Professionals uit andere branches in Zuid-Holland

Let's Talk

Bij Professionals Zuid-Holland staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier