menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Zuid-Holland weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

payroll bedrijven Zuid-Holland

Een kundige Payroll uit Zuid-Holland helpt u graag verder.

Is payrolling in Zuid-Holland iets voor uw onderneming

Medewerkers in dienst houdt in dat het goed met uw onderneming gaat. Het bedrijf gaat dan dusdanig goed dat u het niet allemaal meer alleen af kunt. Maar er zit uiteraard ook een andere kant aan het verhaal over vaste medewerkers in loondienst hebben. Medewerkers in vaste dienst zal ook inhouden extra werk en meer verantwoordelijkheid voor u. U moet een administratie met betrekking tot de salarissen bijhouden en als werkgever verwacht men van u dat u bepaalde risico’s gaat dragen.

U zult als werkgever ook te maken krijgen met de kenmerken juridisch werkgeverschap en functioneel werkgeverschap. U draagt de verantwoordelijkheid voor alle wettelijke eisen en u zult alle werkgeverslasten moeten dragen als we het hebben over het begrip juridisch werkgeverschap. Als functioneel werkgever bent u ook verantwoordelijk voor alle resterende zaken die bij het werkgeverschap horen, zoals mensen in dienst nemen en ontslaan, salarisschalen bepalen en beoordelingsgesprekken houden. Het functioneel werkgeverschap richt zich vooral op de situatie op de werkvloer. Bij het juridisch werkgeverschap hebben we het vooral over de administratieve, juridische en wettelijke verantwoordelijkheden die u als werkgever heeft.

Het functionele werkgeverschap zal gemakkelijk uit te voeren zijn, omdat dit gaat om de dagelijkse dingen op de werkvloer. Met betrekking tot het juridisch werkgeverschap ligt dat compleet anders. Hier loopt u risico’s die u vrij veel geld kunnen kosten zonder dat u daar invloed op heeft. Zo bent u verplicht ziekengeld te betalen als een personeelslid lang ziek is. Om deze risico’s te ontlopen kunt u een payroll bedrijf in de arm nemen. Feitelijk wordt het juridisch werkgeverschap dan overgedragen aan een payrollbedrijf en zo krijgen uw medewerkers op tijd hun salaris.

Wilt u meer weten over payrolling en met name wat dit voor een voordelen voor u als werkgever kan opleveren? Wanneer u in Zuid-Holland of omgeving woont is dit de mogelijkheid om van verscheidene payroll experts uit Zuid-Holland een offerte te krijgen. U kunt dan zelf zien bij welk payroll bedrijf uit Zuid-Holland u het voordeligst uit bent.

26.841
Klanten geholpen met payroll bedrijven vergelijken
185.435
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Zuid-Holland

Professionele payrollbedrijven uit Zuid-Holland

U brengt het juridisch werkgeverschap onder bij een payroll bedrijf op het moment dat u met dat bedrijf in zee gaat. Uw personeelsleden krijgen een payrollcontract van het payroll bedrijf. U wordt inlener, wat inhoudt, dat u het exclusieve recht houdt op uw medewerkers. Het is dus niet zo als bij een uitzendbureau, dat medewerkers ieder moment bij een andere werkgever aan het werk gezet kunnen worden. Het functioneel werkgeverschap ligt bij u.

Wat betekent dat voor u als ondernemer? Er zal op de werkvloer niets veranderen. Uw personeel blijft ook gewoon voor u werken en u blijft ook gewoon verantwoordelijk voor alles wat er op de werkvloer gebeurt. U neemt medewerkers aan, bepaald de salarisvoorwaarden en hoogte, heeft functioneringsgesprekken en ontslaat medewerkers. Uw medewerkers en uzelf zullen merken dat er niets verandert tijdens de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer.

Het gegeven dat u geen juridisch werkgever meer bent, omdat uw personeel juridisch gezien in dienst is van het payroll bedrijf, geeft u vele voordelen. U hoeft niet meer een personeels- en salarisadministratie meer bij te houden en u bent niet meer verantwoordelijk voor alle risico’s. Betalen van dingen zoals verzekeringen, loonbelasting en pensioenen. Maar ook het doorbetalen van het loon van langdurige zieke werknemers, dat ligt allemaal niet meer bij u maar bij het payrollbedrijf.

Lijkt dit voor uw bedrijf en bent u nieuwsgierigbenieuwd naar wat u dit gaat opleveren? Vul dan op deze website uw gegevens in, zodat u diverse offertes in uw postvak ontvangt van payroll bedrijven uit Zuid-Holland. Ontzorgen en het besparen op geld, dat betekent payrolling voor u als ondernemer.

mac
mac
img

Ik ben Timmy Meulman, regiomanager in Zuid-Holland. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een payroll bedrijf uit Zuid-Holland.

Vergelijk effectief payroll professionals uit Zuid-Holland!

Onderzoek hebben wij reeds voor u gedaan. Makkelijk toch? Bij ons staan payroll organisaties geregistreerd die uitermate ervaren professioneel zijn. Het zijn specialisten met ruime ervaring in HR Management. Weet u hoeveel tijd u nu kwijt bent aan uw personeels- en salarisadministratie? Wat zijn de kosten als we het hebben over de personeelskosten van uw bedrijf? Bedenk tevens eens wat u kunt doen met de vrijgekomen tijd, wanneer u besluit gebruik te gaan maken van payrolling

Nieuwsgierig hoe payrolling voor uw onderneming kan uitpakken? U kunt nu geheel vrijblijvend payroll prijsopgaven aanvragen. U kunt nu eenvoudig en snel op onze site bij meerdere payroll organisaties in Zuid-Holland verschillende prijsopgaven aanvragen. Vergelijken van verschillende prijsopgaven is nog nooit zo simpel geweest, en op die manier kunt u snel de keuze maken voor de payroll partner waarmee u verder in contact wilt komen.

Recensies

Dit is wat tevreden Payroll matches over Professionals Zuid-Holland te zeggen hebben!

img

Gert-Jan van de Vegte

Razendsnelle service, voldoende keuze en direct een goede Payroll gevonden! Ik ben normaliter niet zo’n fan van bedrijven als Professionals Zuid-Holland maar na deze ervaring ben ik positief verrast! Chapeau mannen!

img

Kaatje de Roos

Ik was mijn huidige Payroll zo moe dat ik besloot om Professionals Zuid-Holland in te zetten. Nou, dat bleek een super keuze, het uitzoek proces was soepel en ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe samenwerking.

Professionals uit andere branches in Zuid-Holland

Let's Talk

Bij Professionals Zuid-Holland staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier